pondělí 2. prosince 2013

Projekt 365-19

Asi nejnudnější týden v celé sérii.

26.11. úterý - dnes nevyfoceno nic. Absolutně nic. Nic zajímavého, nic, co by se stokrát neopakovalo, jedno zatracené nic.
Vlastně ne, zapomněla jsem. Prohlížím a studuji pletací vzorky. Mám jednu starou otřískanou perfektní vzorkovnici.


27.11. - středa. Výkop u nádraží, mimochodem, zajímalo by mě, co tam furt kopou, protože přesně na tomhle místě se kopalo před čtrnácti dny.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
28.11. čtvrtek - konečně jsem uhnala bráchu, aby mi přinesl vytištěné obrázky k projektu Knihovna plná andělů. Přispěla jsem totiž svými poloautorskými prolínačkami s motivem andělakým, a pár vypůjčených figurek andělíčků, které kupovala mamka (tak ráda a stejně ráda je rozdávala jako dárky). Přidala jsem ještě jednu andělskou báseň, kterou jsem spáchala už dříve (je i na blogu).
A taky došívám čapku. Papouškovou. Mám k ní i nákrčník, který jsem ale blbě sešila, takže si to nechám, protože mně to zas tolik nevadí... pěkná barevná souprava.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
29.11. pátek - ráno úklid v Relaxu. Předvánoční úklid, pořádáme to každým rokem, Relax kompletně vydrhnut, ometán, vysán, umyt, oškrabán a přelepen. Odpoledne pauza (totálně jsem odpadla) a večer naštěstí už finíto, odpadla jsem podruhé.
Ale před tím odpadnutím jsem stačila skočit na poštu a vyzvednout dva balíky. Jedne plný přízí a druhý s dárečkem od VendulkyW. Krásným dárečkem!
Andílek!
Děkuji, Vendulko!



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
30.11. zjistila jsem, že jsem nedokonale upletla už dva výrobky, a tak jsem se rozhodla, že si je ponechám (už zmíněný růžový šátek, který zřejmě komplet vypárám a přepletu, a nákrčník s čapkou, protože nákrčník jsem blbě sešila a navíc se mi líbí. Divoké barvy!
Ale měla bych sebou hodit pro další šály a šálky. Když budu blbě čučet do počítače, moc toho neudělám.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
1.12.neděle - po ránu udělám nejvíc práce. Co neudělám během hodiny, neudělám za celý den, mám to divně nastavený. Navíc jsem stihla nasmažit pár amoletek. K tomu príma čočková polévka, namačkala jsem skleničku česneků a pokračuji v pletení.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2.12. pondělí - Nějak se mi nelíbí Činda, poslední dobou. Pořád spí a je nějaká zaprdlá. Jako by ji něco bolelo... snad to bude jen přechodné a dostane se z toho. Naštěstí žere s chutí, takže je to nadějný.
Dnes avizované dva balíky. Čekám jak troll, aby mi kolem poledne přikvetla esemeska, že balík nemohl být doručen a tudíž leží na poště. Tedy, dva balíky! Které jsem musela na poště vyzvednout postupně, protože dva balíky současně bych neodnesla. Z toho jeden váží kolem 6-7 kilo, protože jsem si objednala soli. Koupelové soli.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aforismus týdne:

Byl optimistou. Za poslední peníze si koupil peněženku.

Pěkný první adventní týden!

 

Žádné komentáře:

Okomentovat