úterý 12. dubna 2016

Ach ten češtin

Tento článek jsem začala dávat dohromady před několika lety. Ale nějak jsem se zasekla a teď, když roluji v rozepsaných, znovu jsem ho shlédla a myslím, že o tohle se musím podělit.

V podstatě jde o pár namátkově vybraných exkluzivních komentářů, nebo výňatků z Téma týdne. Vlastně v každém Tématu týdne se našlo něco podobného, takže jsem nakonec nechala to, co mám.
Určitě by se toho dalo najít mnohem, mnohem víc.

Posim zučastni se rekordu k koometářích.
Výhra?
Za 30 Komentářuiplom,Avatar
Za 80 komentařuiplom,Avatar,Rozvh hodin celebrity
Za 3OO komentářuiplom (1) ,Avatar (50),Rozvrh hodin celebrit(9),Animace celebrit(3).Fotky celebrit (1OOO)Jaký má význa když mi njdeš fotky např:Lady gaga kdyř si je mužu sehnat sám/a Odpověd:Nemusíte je hladat na netu mužete si je v minutě skopírovat zde
http://nina31madonna.blog.cz/1101/rekord-v-komentarich

(Toto byl jeden z příkladných komentářů, bohužel, nebo bohudík, autorku už jsem nemohla dohledat...)

Ahoj.
Tak poprvé píši článek na téma.
Jen bych chtěla napsat...:D
> Newím, co mě dá p.uč. :D z Češtiny. Doufám, že za jedna.
Není to zase tak těžký. Ještě ale ani newím výsledky z pololetky. Ale taky to beru tak, že 2.pololetí je důležitější. Víc se budu snažit...A co vy? Co máte na vízo? :)

LIDI, A HLAVNĚ SBÉ! JE MI TO MOOOC LÍTO ALE STĚHUJI SE NA JINÝ BLOG! PÁČ MĚ TO TU NEBA VŮBEC! A TEN KDO BY CHTĚL BÝT POŘÁD MOJE SBÉ AT TAM PÍSNE DO KDO CHCE SBÉČIT! JU?
TK A BLOG JE TU,TU,TU,TU,TU,TU,TU,TU,TU,TU,TU,TU,TU,TU,TU,TU,TU. tk tm písnte atd.. =* pp
a sbohem navždy s tímto blogem!!!

je to nejhorší přemět ve škole prostě hrůza .skoro zněj propadám jenom kuli ná kim za sranýdiktátům. kuli němu se furt učim.ale někdy je přiněm sranda takže docela v poho. když nákej kluk začně nadávat uče.


 
 
 
 
 
 
Wšem se mrtě omlouwám,ale asi tady už články neuvidíte,i když co kdyby někdy..neim zasmě to nebaví prostě..tohle už je asi 150. můj blog a dopadaj takhle všechny..jako dlouho sem pracoval na tomhle blogu,i když na všech ostatních taky..no neim..myslete si co chcete,ale mě tohle už prostě nebaví..už zůstanu u normálního života a né u virtuálních "kámošů",který se na mě po měsíci psaní komentů vys**rou...tobě díky Welů..byla jsi velkou kámoškou už na předchozím blogu a teď taky..mtr..vy ostatní,mějte se hezky no ale nepište,že vás to strašně mrzí,že končim,tohle nesnášim..lidi,který sem nikdy nic nenapíšou a pak jenom nééé neodcházej,tvůj blog je super..je to trapnýý..tak čůs v přístím životě..


22. ledna 2011 v 19:55 | šmoula sranda věčinou je když si pivídáme a tak da sedíme a zdycky je slovo a je to sranda protoze my sme kokoti ja a muj kamos my delame picoviny o rana az do vecera krome spani ale kdy ja spi u neho bebo on ume tak je vecer prdel na 100%
ale kdys me venku tak dem za sousedem ale sou sed je borec potetovanej
Hej Jako Tohle Mě Fakt Dostalo......Sem Byla Ve Finále Sonb A Ta Kráva Co Měla Ten Blog Ho Zrušila!!!!!!!!!!!A Ještě Mi Ani Nedá Vědět Že Začalo Finále A Zruší Ten Blog!!Jsem Málem Vyletěla Z Kůže!!!!!!Jako Fakt Mě To Dostalo!!!!!!!!!
#WiTh#....#BaRuNkVa#
Pls Jsem Ve Finále Sonb Plsky Hlásněte Plo #BaRuNkVu#(To Jsem Já)...Bdu Vám Mooc Vděčná A Kdykoliv Oplatím!!!!
#WiTh#....#BaRuNkVa
Omlouvám Se Předem Za Ten Design...Je Ňákej Posranej......Ješte S Tim Neco Zkusim Udělat
#WiTh#....#BaRuNkVa#
Ahoj lidičky,
moc se omlouvám, že sem poslední dobou fakt vubec nechodim a nejvic se omlouvám Esbéčkům, že si mně nesmazali, já doufám, že to všechno napravim a zase přibydou články, obrázky atd...možná dneska jo ptž mám docela čas tak uvidíme, ted du oběhnout Esbé a napsat jim tam nakej koment...
Tak zatim pp..

Ahoj lidicky,
moc se vam omlouvam že nic nepribejva, ale nemam vubec čas, ptz skola je skola, a jeste se nemam zrovna moc dobre, tak prominte...a casem zase neco zacnu pridavat!
Zatim se mějte a pp..
(sorry, ale blbne my klavesnice, proto nepisu hacky)

ahojík eSBčko
Já si teda myslim, že drogy sou jako pro jako sportovce sračka..řekla bych, že lidi kdo je berou maj se sebou problém...! Lidi serte na to...stejně před tim neuteče...a pocit euforie je za 5 hod...v prdeli a vy máte po hodině apsťák ... nemáte prachy, kámoše(jo srry feťáky), ale měli byste si položit otázky...
Stojí mi to za to???
Je na každym jak se rozhodne, ale jedno vám doporučim..stáhněte si film KATKA...ten vám možná otevře oči...nebo spadnete to takovejch sraček jako ONA....
Tak Páčko vaše B.




 
 
 
 
 
KOMENTÁŘE:
hezu blog kukni pls na můj a pomož mi ke dnešní 200 na blog do 15.35
ps... sry za reklamu ahoj
ahoj sb tak je u mě další kolo sonb...
a hádej co???
pokračuješ =D
...Heh po bulharsky se zhekne Miluji Tě... Obicham te, takzhe mijashkusmajlík Obicham te=o* ty můj klásnunký, hodnunký, sexy gemblerku, štrůdýlku, ďáblíku, dědečku, mijáshku, bjůčínečku, zlatíčko, Patoshku, futboolisto, pudeláčku ...no plostě maj best darling

*Awoy!*
*Dostala jsem se do finále SONBlog!*
*Mám mooc silnou soupeřku a prohrávám o doost =[*
*Proto potřebuju každý hláseQ*
*Prosím hlásni pro CrAzY V€rUsHkAA na adrese: http://andy-andrejka.blog.cz/1003/finale-sonblog
*Děkuju mooc*
*A kdo ostatní tohle četl; tak prosím taky hlásni*
SRY ZA REKLAMU
*PhÁčQo*







Zajímavě pojatá témata týdne:

Víra

19. dubna 2010 v 15:16 | K!KuL!nQa | ♥Moje kecy♥
Tak jsem teda zkusila napsat článek na téma týdne :D Moc slavně to nedopadlo :D
Téma tohoto týdne je víra. Co to je vlastně víra. Nad touhle otázkou jsem se zamýšlela hodně dlouho. Místo toho, abych se učila na zítřejší písemku z dějepisu :D jsem přemýšlela a přemýšlela. Když člověk opravdu v něco věří tak je mu jedno, jaký názor na tohle téma mají ostatní. Prostě ho nikdo "nezvyklá" k tomu, aby věřit přestal. A víra je nakonec to poslední co nám zbyde.
(pozn. - ten článek samotný nebyl tak úplně k zahození, k rozhození je jen ten úvod)

Já věřím.... že zanechátete komentík

19. dubna 2010 v 15:24 | _Crazylka_ | moje šílený keci
Je tu tolik lidí a tak málo komentíku pls pište XD
(No comment)

~ V Í R A

19. dubna 2010 v 15:29 | [°Li_Lush_Ka°] | Other

I když nad tímto tématem trošku pokrčuju nos, zúčastním se :).
Víra má dva významy. Víra v boha a běžná víra. Víra v boha jako např.: "Věřím v Boha Brahma". A běžná víra jako např.: "Věřím, že se ta peněženka ještě najde."
Já osobně v žádného boha nevěřím ale neodsuzuju lidi, kteří v ně věří.
I když se říká že každý věří v boha - někdo na něj věří aa někdo ne x)
Už nevím co mám psát...Myslím že to stačí k tomu stručnému.
(to byl celý příspěvek k tématu víra)

Nikdy neexistuje žádná víra !

19. dubna 2010 v 17:27
Nikdy jsem nikomu moc nevěřila.Ve škole nemám žádné přátelé.Ani na světě nikoho,komu bych mohla věřit.Dneska jsem se na školním záchodě rozplakala.Plakala jsem asi 5 minut,než jsem se z toho vzpamatovala.Natož,že jsem teprve 12 letá,už jsem uvažovala o tom,že bych si udeřila dýku do srdce,otrávila se drogama,nebo tak.Ale je to příliš zbytečné,možná to uskutečním po základce.Nemám nikoho.
(trochu smutné)

Věřící - papež

19. dubna 2010 v 18:54 | MissMichalka
Tak to je Benedikt XVI...nevim co dodat...má čepku jak mikuláš xD
(co k tomu dodat?)
(A to ještě neviděli a neslyšeli Ference.)

Víra

19. dubna 2010 v 20:55 | Maissau | High genius
No, tak tady těm adminům uděláme radost, a napíšem jim článek na téma Víra. Protože už delší dobu vyhrožujou, že nám smažou blog, tak sem radši něco napíšem. A proc by ho měli mazat, jenom kvůli tomu, že jsme se nějakou dobu nepřihlásili? Není to padlé na palicu? Co když někdo odjede na půl roku zachraňovat chudáky hladové rozpouštějící se lední medvědy na severní pól, nebude mít s sebou žádné připojení k internetu, ale bude mít na svém blogu tisíc důležitých věcí, a jako co. Mu to smažou a hotovo, jo? Máš smůlu, kamaráde, nemělo ti záležet na životech jiných. Blablabla. To jsou teda pěkní admini. To mají velmi pěkný systém. Vážně. Vadí něčemu pár blogů navíc? Zvláště pak tak geniálních? Co? Ne. No tak.
Pokud vás něco o té víře vážně zajímá, jakože si myslím, že asi těžko, pak můžete navštívit rubriku už nevím jakou, nějaký Aplikace prostě, tam máte o víře v sebe sama až až. A teď x.o.x.o.

Víra

20. dubna 2010 v 6:57 | Nikol
Víra my máme na své přátele velikou víru ale na někoho cizího ne.Rádi děláme taky víra v bazeně je to hustý zkuste to!!!

Téma týdne

20. dubna 2010 v 8:38
Hm koukám že se asi zbláznily :) no to je jedno
Nevadí mi když někdo věří aler já teda nevěřim v boha ala docela by mě zajímalo kdo tu víru vymyslel to byl fakt dobrej protože věřej lidi po celým světě
fakt cool ......

Téma týdne víra

20. dubna 2010 v 18:23 | maja
Ahojky
Každý může věřit to vco chce a nikdo by mu v tom neměl zabraňovat, ale zase nejsem příznivce nejake šílene zabijckacke viry...to zas ne.
Náboženství
V Náboženství musíte v něco věřit nejčastěji boha...a někdo třeba věří v anděli, ale vždy všecho s mírou.
Já a víra
Když jsem byla malá vždy když jsem něco potřebovala nebo se mi něco nelíbylo říkala jsem si:
Andělíčku můj strážníčku ochranuj moji dušičku .....atd.
At si každý věří v to svoje každému je pak dobře....ale nesmise to prehanet!

Proč se vubec pise do tema tydne? a neco malo k víře

20. dubna 2010 v 20:28 | _Crazylka_ | moje šílený keci
Proč se vubec pise do tema tydne?
to je otázkla co?
Každý ví sám proč tam píše články
protože když nemáte co dělat tak si čtete buď téma týdne nebo nejnověší články
(je to na tytulní strane, jo a samo že jinech blogu XD)
= když pišete do tema tydne nebo se vám podaří bejt mezi nejovějšíma článkama máte větší náštěvnos
NO.... nebo mít fakt suber blog ale ten muzete mit i tak XD
........... jo a eno molo k viře...........
.........věřte XD
(Sorry, ale tohle mi vážně připadá, jako by to psal někdo slabomyslnej - a je mi jedno, že Crazylce je podle všeho asi deset let. Tytulní strana? Nejovější články? Suber blog?)







Myslím, že to by pro dnešek stačilo. Je to trochu výlet do historie, protože, doufám, že dnes už takových článků a komentářů není, nebo jich je méně. Nebo jsem přestala procházet Témata týdne a kdoví, možná bých podobných perel našla desetkrát tolik.
 

Žádné komentáře:

Okomentovat