pondělí 10. ledna 2022

Jsem přihlášena a nemůžu komentovat. Jsem odhlášena a můžu komentovat.

Pár dní zpátky, nevím proč, nemůžu komentovat na svém vlastním blogu. 

Nerozumím tomu. Prostě otevřu komentářový chlívek, ale nemůžu do něj najet.

Ale když se odhlásím, tak to jde. Akorát že musím použít náhradní jméno nebo původní účet, čímž se zas přihlásím. A i když zmíněný koment už můžu odkliknout, další komentovat nemůžu. Takže se zas odhlásit a přihlásit. Nevím jestli jsem se nějak zablokovala nebo co jsem provedla.

Je to jak vlny.  

 



9 komentářů:

  1. Přesně tenhle problém měla Padesátka. Až se jí pak syn trochu povrtal v blogu a už jí to jde. Mě se zase nezobrazovaly odpovědi na komentáře od lidí. Musela jsem si je číst v administraci. Pak jsem zjistila, že musím mít najednou zaškrtnuté dole to chci zasílat oznámení. Nikdy dřív jsem to neměla a normálně mi chodila upozornění. Takže to mám a upozornění mi zas chodí. Navíc nemůžu už v nastavení udělat nějaké opravy, které dřív šly. je to nějaké celé zas překopané, zmizely mi v menu u všeho ikonky Upravit co tam dřív byly....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli oni nedělali nějaké zase vylepšení. V posledních dvaceti letech mi připadá, že každé vylepšení k horšímu jest. - A vida, můžu komentovat. Jsem zvědava jestli to půjde i v dalším.

      Vymazat
  2. Řešení je nebýt na blogu? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to mi připadá jako kdyby mi nechutnal chleba, protože je věčně připálený, tak ho přestat jíst. Co takhle dělat chleba, který není připálený, a udělat komentáře tak, aby na ně mohl komentovat každý, pokud je to tak nastaveno.

      Vymazat
  3. Ale jen na blogu vydrž,pohrála jsi si s fotečkou,je super. Mě zase přišlo,že mají nove podmínky na Seznam.cz,, ale že bych to dala dohromady,to nikoho nebere.s myší klikám,že už mě až bolí prstík a pořád nic...Asi jsou namrzlé kabely-haha
    Když čtu komentík od Wendy,tak asi opravdu měl někdo dlouhou chvilku a pohrál si..ach jooo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už je to zas v normálu, fakt nevím co se dělo. Ale jestli se prováděly nějaké úpravy, tak to mohla být reakce.

      Vymazat
  4. Divní to opravdu je, zatím se mně to nestalo, co ale zmizelo, je ikona překřížených nástrojů na editaci postranních bloků, jako jsou seznam oblíbených, poděkování, TOPlist apod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže vymejšleli nějaké vylepšení, které spočívá v tom, že odstarní to, co bylo zajímavé. Připadá mi, že i v tomto směru se jede čistě orwellovsky - co je dobré, je považováno za špatné a co stojí za houby, to se podvrhne jako dobré.
      Ale dobré je, že už komentovat můžu. No konečně. :-)

      Vymazat
  5. Fredy Kruger

    Mne u lesa někdo chyt za vlasy !
    ... obhroubá baba jakási !!

    chce prachy !

    prý ,,kapsy si omrkne,, !!!
    Kterak mych mohl to nahlásit,
    když ženská mě držela pod krkem ???

    Když povolila pak ve sevření
    a já jsem se chystal k nahlášení,
    s šrajtoflí zmizela, baby to není !!"

    ... hovoří Bill Hounno na strážnici
    Rozčileni jsou tři strážníci !

    OdpovědětVymazat