neděle 25. března 2012

Tajemný objekt v blízkosti Slunce

25.3.2012

Užívejte světa, blíží se kometa, Halleyova kometa kometa kometa kometa... zpívá Slávek Janoušek. Znáte?
I kdyby ne, nevadí.
Nemusí to být zrovna kometa, o srážkách meteoritů se zemí jsme slyšeli už dost a několikrát jsme se těsně minuli, s těmi vesmírnými odhozeninami. Máme rok 2012 a jak známo, má to být rok katastrofický. Leč, katastrofami se náš svět hemží už pěknou řádku let, možná od historie lidských věků. Zajímavé, že to země a lidé vůbec přežili.

Ale 2012 má být ten nejkatastrofičtější ze všech katastrofických, protože jak známo, Mayský kalendář končí a nikdo neví proč. Přestalo je to bavit? Šli na pivo? Nebo jim bylo naznačeno, že touhle dobou všechno skončí a lidstvo zatáhne rolety?
Vlastně ani ty rolety nebudou, žejo, ani bazény, auta a nákupní střediska.
No, bazénu by byla škoda, ráda bych si zaplavčila. Auto se taky šikne, a nákupní středisko prostě potřebujeme, protože kam bychom chodili s takovou radostí?
Taky jsem ještě nestihla přečíst knížky z mého nekonečného seznamu.
A neviděla jsem Paříž.
A ani jednou jsem si neoblékla model Blanky Matragi (i když, ten bych neoblékla, ani kdyby měl přijít konec světa až za sto let... jednoduše na její modýlky nemám.)

Ztráty a nálezy, nebo spíš ztráty, nemá cenu řešit, seznam by byl zřejmě nekonečný.
Něco jsem zaslechla o tajemné planetce Nibaru a zcela bezpáteřně na to nemám vůbec žádný názor. Fakt, nevím.
Ale v nedělní den sváteční jsem objevila zajímavou zprávičku, a zajímavé video. Tajemný předmět poblíž slunce. Poblíž? Sakra blízko, řekla bych. Nevím co to je, nikdo neví co to je. I vědci si s tím lámou své učené hlavy a hádají se vespolek, jestli je to plasma, protuberance, pouhý stín, hvězda smrti, planeta nebo mimozemské plavidlo, sosající elektřinu.

Podle některých komentářů pod článkem je to tunel z české republiky až do slunce.
Když jsem u těch komentářů... docela mě fascinuje, jak se najde pár lidí, kteří zamontují svůj názor na politiku a politiky, do všeho. Věřím tomu, že kdyby tam byl článek o háčkování, nějaký chytrolín napíše zas nějakou hovadinu, jak bude hůř a jací jsou vládní činitelé bezcharakterní hajzlové. Což o to, s tím bych i souhlasila, ale má takový komentář místo pod takovým článkem? Odpověď je nasnadně...

Na zprávu i video (a případně i komentáře všeho druhu) se můžete podívat kliknutím na odkaz nebo kliknutím přímo na obrázek...
A můžete tipovat, jestli je to UFO, planeta smrti, vymrštěná plazma, nějaký stín nebo planetka...
Hravé povahy nechť kliknou na anketu!

































Další, podobná zpráva je na Aktuálně cz

Žádné komentáře:

Okomentovat