pondělí 22. července 2013

Fler a další handmade

22.7.2013

Není to tak dlouho, co jsem narazila na Fler a doteď jsem ještě neprolezla všechno,co nabízí (a asi ani neprolezu, protože je tam toho opravdu spousta).

Kdo se s tímto výrazem ještě nesetkal, pak vězte, že Fler je portál, na kterém lze prodat i koupit předměty ručně vyrobené. Tedy žádné továrenské velkosériové výrobky.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Na Fleru najdete všechno možné - obrázky, koláže, fotky, šperky, batikované výrobky, hračky pro děti ručně vyřezávané, stejně tak různé truhličky, kabelky, tašky, trička, sukně, keramiku, módní doplňky jako čepice, šály, rukavice, pro děti, pro muže, pro mazlíčky, ale i recyklované věci, tedy výrobky z již použitých materiálů, velmi zajímavě vytvořené.

Na Fleru najdete také bytový textil, vše, co se týká zařízení domova (v rámci možností, koberec tam asi nebude a plazmová televize též ne), věci ke speciálním příležitostem (svátky, svatba), najdeme tu sekci pro zdraví a krásu, kde jsou různé krémy, mejdlíčka nebo koupelové soli, ale je tu i sekce jídlo a floristika, kde najdete nejen květinové vazby, ale i různé pochoutky, domácí marmelády, šťávičky a podobné.

Co mě mile překvapilo - najdete tu i možnost nákupu materiálu k vlastním tvoření. Od přízí a látek přes razítka, barvičky a scrapbookové pomůcky, bižuterní komponenty, základní výrobky ze dřeva, nářadí a pomůcky, i odkazy na různé kurzy.

Na Fleru můžete hledat namátkou, podle kategorií nebo podle výrobců.
Také se můžete inspirovat Fler Show, tedy zveřejněnými novinkami, Fler nominací, tedy výběrem toho nejlepšího, nebo Fler boxy, což jsou vybrané tipy jednotlivých lidí (pokud jsem to správně pochopila.)

Mile mě překvapila také přítomnost Fler magazínu, tedy jakéhosi blogu, do kterého zřejmě mohou psát své příspěvky přihlášení. Možná je to něco na způsob klasických netových magazínů, jako Doma cz a podobně? Musím ještě prozkoumat.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Mimo Fleru však existují i další portály, víte to?

Objevila jsem je při bližším pátrán.


Můžete se podívat třeba na Tisíc věcí

Dalším zajímavým portálem je Šikovní lidé

Server se záhadným názvem Potvor

Nebo slibné Do gala

Pěkné výrobky najdete i na Maličkosti.net

Nejen výrobky, ale i různé jarmarky a akce najdete na Webtržiště.cz

Mimo rukodělné výrobky můžete nabídnout i vlastní knihu nebo časopis na Um Centrum.

Krásné věci najdete na Simira.cz


Dalších několik portálů:













Všechny tyto nabídkové servery vypadají dost dobře, Fler má však obrovskou výhodu - zapsal se do povědomí obrovské spousty lidí.

Tyto kousky by se asi na Fler nedostaly, ale pro mě se nedají vyčíslit v penězích.
Jsou to totiž dárečky od srdce.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
P.S. článek bude později zařazen do rubriky PR (kvůli pozdějšímu lehčímu hledání), přesto však PR článkem není, tedy nedostanu z něj ani korunu.
To píšu pro případné rejpaly...
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat