neděle 11. září 2011

Týdeníček 1

11.9.2011

Inspirována Janinkou

jsem se rozhodla zkusit začít novou rubriku - Týdeníček. Protože ten všední život je docela nudný a dny plynou jeden za druhým jak voda a než se člověk naděje, je další rok v tahu.
Přece se v ty dny něco děje, i když se vlastně nic moc neděje. Ale jsou snad věci, které stojí za záznam, i když jsou to drobnosti.
Zkusím malé týdenní shrnutí.

V pondělí jsem byla za kamarádkou v hospicu. Bylo jí zle, bojuje s rakovinou. Pak jsem jela za druhou kamarádkou, která mi vytiskla letáky na akci pro září.

Úterý - se konalo první ozkoušení malé troubičky, kterou jsem dostala od bráchy k narozkám. Protože mi asi před 2 měsíci definitivně klekla remoska, musela jsem péct v klasické troubě. Jako pečení pro jednu osobu je to přepych. Upekla jsem maso na bramborách, posypané sýrem. Zkouška dopadla dobře, jídlo chutnalo výtečně.

Středa - došla mi SMS - ve středu ráno mi umřela kamarádka. Ta, za kterou jsem byla v pondělí.

Čtvrtek - jela jsem k zubaři, a protože je to kousek od nás a bylo hezky, jela jsem na kole.
V práci mi došli všichni klienti, které jsem měla objednané, přišla mi i nová paní - v reakci na onen slevový leták. Akce každý čtvrtek v září - masáž šíje za stovku.

Pátek - byla jsem jak zmlácená holí. Pajdala jsem jak Joffrey a proklínala konstelaci hvězd. Odpoledne jsem jela na setkání spolužáků ze střední. Po x letech... Spolužačky mě totiž zlanařily, protože jsem původně nikam nechtěla. Ale bylo to fajn, vidět je znovu...

Sobota - chcípla mi andulka. Takže jsem ji pohřbila na zahrádce a to místo jsem zadělala velkým květináčem, aby ji nevyhrabaly kočky. Natáhla jsem si fotky ze setkání do počítače a uklidila foťák tak dokonale, že jsem ho pak hodinu hledala.

Neděle - podělila jsem se s kočkama o kousek syrového masa, aby si taky daly do zobáku. Z vděčnosti mi pak, když jsem datlila na počítači, otevřely novou minitroubu, kde jsem měla upečené stehno kuřete, nachystané na dnešní oběd. Povytáhly si plech a vytáhly ono chutné upečené stehno. Které potom sežraly.
Zalila jsem si hrnek s kafetem, ale bez kávy.
Nemůžu najít diář.
Kočky mají momentálně venkovní vězení.
fotka vlaku






Žádné komentáře:

Okomentovat