pondělí 11. listopadu 2013

Projekt 365-16

Začínáme opět úterkem, a tak tedy...

5.11. úterý, zaplacen mobil (a pořádně mě nakrkli), zakoupena nová měsíční (od 7.11), cesta do práce, zbytečně, klientka se nedostavila ani ke mně, ani k manikérce, ani ke kosmetičce, patrně jí to úplně vypadlo z hlavy nebo měla úplně jiné starosti, znovu cesta k zubařce, pak zase zpátky a znovu do práce, zkrátka, kmitočet. Večer padla vyčerpáním, jestli je to počasím, nevím.
Přesto, byl neuvěřitelně krásný zlatý západ slunce. Skutečnost byla krásnější než fotka, barvy byly jemnější a zlatější a současně jakoby průzračnější.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
6.11. středa - dobrý den, všechno klapalo jak mělo, T mobajli mi volali, automaticky, že pořád neobdrželi platbu a že jsem přešvihla termín. Miluju mluvit s automaty, rudne mi před očima a plánuji přestoupit na Tescomobil.
Navíc i bláznivé počasí, dopoledne úžasné nebe, pak se zatáhlo, za dvě hodiny nádherné obláčkování (ano, fotila jsem jak o závod), a do půlhodiny déšť. Nojo, bláznivej listopad.
Jednu chvíli, trvalo to jen pár vteřin, mi prokmitl zvláštní úkaz. Vypadalo to jako kousek duhy, ale nebyla to duha. Bylo to něco zvláštního a krásného. Neodolala jsem.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Kolegyně mi donesla k přečtení Dobu jedovou 1 a 2. Mám se děsit dopředu?


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
8.11. pátek - Brno, a páč jsem brala přeplatek za elektřinu, rozhodla jsem se aspoň část utratit (ne všechno, jasně, jsou i další předpokládané výdaje). A tak Knižní klub, Nádherné bytosti a Potok stínů, cestou pro máslo do Grand Moravia (jsou přestěhováni o ulici, větší prostory a maxi fronty, to jsem dlouho nezažila). Cestou ze Zelňáku zastavena poslechem pouličního muzikanta, mimoto že to byl sympatickej kluk, tak i dobře hrál a zpíval, poslechla jsem si asi dvě písničky (starý vypalovačky ze 70.tých, jako San Francisco a tak) a pak se ještě stavila v galanterce, kde jsem měla v úmyslu nakoupit korálků a perliček tak za tři kila, jenže to měli nepřehledný, cenovky někde ano a někde ne, a tak mírně znechucena koupila jen dvoje a jedno atraktivní klubo za stovku.
Další fronta na nádraží! Ještěže jsem šla o kousek dřív. A taky to rychle odsejpalo, takže vlak jsem stihla.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plus jedna koláž složená z výkladní skříně, dvou knížek, oslnivého modrého nebe znectěného špinavým sklem autobusu, klubka vlny, korálky a tří kusů másel.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
9.11. sobota - venku prší a je hnusně. Takže pauzíruju. Přeskládávám knihy a stěhuji fotoalba z místa A do místa B. Taky bych měla probrat tu hromadu cédéček, co mám písničky v počítači, céda skoro neposlouchám. Jenže...


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10.11. neděle - hnípáníčko, nicneděláníčko, ráno pečeníčko nasladko, v poledne pečeníčko na slano.
Kvete mi spatiphylie, nebo jak se ta potvora jmenuje.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11.11. pondělí - včera nečekaný telefonát od kominíka, zda by mohl můj komín poctít návštěvou. (Nehledejte žádné dvojsmysly!) Jasněžejo. Předtím ještě pro Alveo a cestou jsem neodolala něžně bílým a růžovým kvítkům. Kominickej přišel kapku později, než jsem čekala, ale bylo to ještě za světla, hurá. (Potmě by se tam přizabil a koneckonců počítám, že potmě už by ani nepřišel).
Jo a ty komíny byly nakonec dva, i ten uhlovej, i ten plynovej.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Moje ranné hokusy pokusy s vyráběním vlastních obalů.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Citát pro tento týden:


Bůh stvořil muže a ženu, ale zapomněl si to dát patentovat, pročež každý lepší hlupák může dělat totéž.

Shaw


Tak nevím, jak to bylo v jednom filmu - Milujte se a množte se?

Nebo raději ne?

 

Žádné komentáře:

Okomentovat