pondělí 16. prosince 2013

Projekt 365-21

Čas se neplíží. Čas se řítí jako tank!
 
10.12 úterý. Pěkně vytvořené plakáty.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
11.12. středa - naprosto nic. Žádná fotka, žádný nápad. Nebo spíš jsem si nevzpomněla... Ale uzel na kapesníku jsem si udělal, Apolenko!
Na doplnění prázdného místa jedna fotka archivní a upravená. Tedy ne akční a třistašedesátpětka dostala trhlinu.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
12.12 - knihovna plná andělů podruhé. Ale andělé už zmizeli, aspoň zčásti. Prý byli zkoupeni, neb to byla prodejní výstava...
Večer jsem totálně odpadla, prospala dva filmy a probudila se u třetího.
Zdá se mi, že tohle je anděl z rajhradského hřbitova. Ale jistá si tím nejsem...


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
13.12.pátek - zaplacen kontokorent (bezva!) a zrušena plánovaná cesta do Brna. Místo toho prohlídka andělské výstavky v místní zahradnické škole. Moc pěkné, moc moc pěkné!
Večer véča u Kašny. Perfektní! Od majitelky objednán a zaplacen předkrm - asi pršuto nebo něco podobného. Prostě talíř se syrovým masem. Mňam!
Dorazila jsem kuřecími řízky smaženými v bramboráku, se zeleninovou oblohou. Jako bonbonek kafe latté.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
14.12. sobota - den velkého úklidu. No, velkého... zas tak moc jsem to nehrotila. Ale i tak jsem při ometání stěn stačila strhnout jedn obrázek (kytka), který pádem strhnul druhý (Zrzka). Zatímco kytka nepřežila (sklo), Zrzka se držela statečně. Zrzky jsou asi odolnější a Zrzka už zase visí na zdi.
Díky tomu jsem vyklidila i šuplíky a vyházela některé věci.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
15.12. neděle - (téměř) pravidelná návštěva bráchovo a synovečkovo. Synoveček se vytasil s návrhem přejmenovat Sametku na Kukyho. Prej Sametka je pro holky, teda pro kočky. Na to jsem namítla, že Antonín Panenka má taky holčičí jméno (teda spíš příjmení), a jakej to byl gólman. Sametka se uvelebil v čepici.
Odpoledne všichni čerti a exla pračka. Definitivně. Buben se zaseknul a odmítal se hnout. A protože jsem tam měla prádlo, pračku jsme vypreparovali, rozkuchali a rozřezali nůžkami na plech. Jsem bez pračky a budu muset sáhnout znovu do kontokorentu.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16.12. Vybrány peníze a výprava za novou pračkou, směr Datart. Na netu vytipovaná jedna v akci, ale v Datartu ji neměli - prý se musí objednat přes e-shop. Nojo, to jsou věci...
Cestou zpět vyfocena řeka a kachny, kachny, kachny. Podělila jsem se s nimi o oběd (grahamový rohlík). Na večeři si vezmu chleba.
Pračku jsem objednala online, i s dovozem. Taky za dobrou cenu a jak jsem se dívala po hodnocení, měla dost dobré recenze. Tak snad bude dobrá.




Citát měsíce

Když člověk nechce, aby se mu život stal nesnesitelným, musí si zvyknout na dvě věci: na nespravedlnost času a na nespravedlnost lidí.

S.R.Chamfort
 

Žádné komentáře:

Okomentovat