neděle 27. dubna 2014

Jak se nenudit

Znáte známé rčení - nudíte se? Pořiďte si medvídka mývala!
Já zase můžu říct - nudíte se? Vytáhněte hadici od pračky z vany a zapomeňte ji tam vrátit. A spusťte prací proces.
Toto opomenutí jsem si uvědomila hned po prvním pračkovém odstřeďování. Po počátečním odsávání mopem jsem se vykašlala na mop a vytáhla staré dobré rozstříhané kusy trička. Jde to líp.

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Na velikonoční pondělí jsem se taky nenudila. Vytáhla jsem totiž sekanou z mražáku v neděli večer, ale dala ji do ledničky, místo do linky (maso nemůžu nechat bez ohrožení přímo venku, to víte, kočky) a když jsem ji asi kolem jedenácté dopoledne vybrala z ledničky, byla téměř ve stejném zmraženém stavu. Než povolila, bylo asi čtyři odpoledne, takže jsem dekadentně poobědvala o páté.
A když už jsem si špinila lis na česnek od česneku, vyrobila jsem si hnedle skleničku lisovaného česneku. Na nějaký čas můžu odebírat přímo z ní. Je to sice trochu piplačka, ale zase, než pokaždé čistit česnekový lis, je lepší tahle varianta.
Sklenička od dětské výživy je úplně dostačující.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tento týden jsem zažila horkou chvilku s hledáním peněženky. Vím natuty, že jsem ji měla v práci. A přesně tam jsem ji nemohla najít. Nebyla na pultě, pod pultem ani vedle pultu. Nebyla ve skříňce, na stolku, ani v tašce, kterou jsem pro jistotu vysypala (a ten bordel znovu házela zpátky). Nebyla ani u mě v pracovně.
Bane.
Byla u mě v pracovně, ve skříňce, kam ji běžně ukládám, jen o poličku výš. Potvora.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Známé rčení, že když je hlava blbá, trpí celý tělo, se mi potvrdilo opět tento týden. U Sedláčků jsem koupila chleba, rohlíky a pár drobností. V práci jsem si chtěla dát rohlík s nějakou drobností, protože jsem měla hodinovou pauzu. Rohlíky jsem nenašla, tak jsem se vydala směrem ku, jestli jsem je tam náhodou nezapomněla. Pokladní chvilku přemýšlela, ale pak seznala, že ne, u poklady rozhodně ne a jestli jsem je nechala na odkládacím pultě, tak je někdo sbalil.
Vážení a milí, nesbalil. Když jsem se vrátila, rohlíky jsem objevila ve skříni, schované za taškou.

Takže asi tak nějak se člověk nenudí...


Žádné komentáře:

Okomentovat