pondělí 10. března 2014

Projekt 365-33

Jakou barvu má nuda?

4.3. úterý. Zkouším uvařit kvasnicovou pomazánku. Docela se mi povedla, až na jednu zanedbatelnou maličkost - zapomněla jsem do ní přidat vajíčka.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
5.3. středa. Ráno vařím čaj, náhle beru zahradnické nůžky a jdu zakrátit vrbě vlasy. Tedy, větve. Původně jsem zamýšlela ji jen trochu ošmikat, ale nakonec jsem tam strávila dvě hodiny a stejně jsem nebyla hotová.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
6.3. čtvrtek. Mám znovu napadenej prohlížeč, znovu ty vyskakující reklamy a zabarvená písmena. Zkouším rušit veškerou historii. Chvíli to trvá. Leč, nepomohlo, ty vyskakující okýnka tam jsou znovu. Zkusím odinstalovat Mozillu. Ale předtím si musím uložit Záložky, takže se s tím piplu dobrou půlhodinu. Mám těch Záložek hodně.
Mozilla odinstalována a nainstalována znovu.
Reklamy zmizly, problém vyřešen. Teď musím znovu zadat hesla do emailů i do blogu i do různých přihlášení. Celkově drbačka.
V Rajhradě objeveny stará vrata. Fotím je, dokud tam jsou.




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
7.3. pátek. Do spořky, na poštu a vyfoceni uřvaní vrabčáci ve větvích. Teď se jim spílá, že dělají randál a neplechu. Počítám, že přijde doba, kdy budou vzácní a opečovávaní.
Tam někde mezi větvemi se skrývají.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
8.3. venku celkem pěkně, vyrážím znovu očesat vrbu. Tentokrát se s tím piplu tři hodiny, ono je to obtížnější, větví je více a jsou silnější. (A taky jsem starší a pomalejší než loni a předloni a předpředloni). Jsem asi v polovině a mám dost. Ještě pohrabat zahrádku, ostříhat pichlavou růži, a přesadit rybíz.
Narcisky a tulipány už vyrážejí první lístečky.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
9.3. celkem pohoda. Vařím hovězí polévku (už jsem dlouho neměla) a k hovězímu chystám špenát a brambory. Dobrá mňamka. Odpoledne chvíle s romantickým filmem Duch. Kupodivu, i po letech je to příjemné pokoukání. Navečer se stavuji u J. pro pleťový krém z Akuny.Zkoušla jsem, je bezvadný!




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10.3. pondělí. Venku hříšně krásně a většina lidí musí trčet v práci. Naštěstí bude ještě krásně mnoho mnoho dní.
Dnes už nic nevyfocena. Snad Sametka, poněkud přetékající přes monitor.(Zajímavé, teď o něm píšu a on vzhlédl a podíval se na mě se svým 3D výrazem.)
P.S. nevím, jestli projekt není u konce s dechem. Vše nafoceno, nic nového se neděje. Což odporuje mému přesvědčení, že se furt něco děje.

Aforismus týdne:

Žít a nechat žít si mnozí lidé převedli na krást a nechat krást.
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat