pondělí 7. července 2014

Levandulové pole bez levandulí, balony, které nejsou vidět, a šátky, které vidět jsou

Několik dní vidívám při cestě autobusem nádherné modrofialové pole, které se krásně snoubí s vedlejším obilným. Ve čtvrtek jsem nakopla kolo, vzala šmudltašku (neptejte se na původ názvu), igelitku se šátky, které jsem ručně barvila a foťák.

To fialové pole bylo za místní školkou. Ale bohužel nebylo levandulové, jak jsem původně myslela, ale chrpové. Tedy aspoň myslím, že to byly chrpy, možná by to mohla upřesnit některá blogerka, botanicky nadaná.

Nicméně, hned jsem chutě vycvakla ze dvě ze tři fotky.




 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
V dáli jsem viděla tři balony, vznášet se nad krajinou. Zahrnula jsem je do focení též, ale zdá se, že na fotce moc vidět nejsou. Mám zkrátka příliš malý ZOOM.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Když jsem byla u těch chrp (jestli jsou to chrpy), zkusila jsem naaranžovat ty šátky. Bylo podvečer, fotila jsem ve stínu - a kupodivu, zdá se, že se mi podařilo zachytit barvy tak, jak skutečně jsou. Minule jsem totiž fotila při sluníčku a ty šátky se mi zdály být barevně nezajímavé, jako by to sluníčko přesvítilo.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
Se šátky se snažím uspět na Fleru, ale zatím se mi nedaří. Srdíčka mi tam přibývají, ale neprodávám, neprodávám. Prokletí?

No nic, raději nepřemýšlet. Nakonec jsem to vzala kolem hřiště. Jeden pohled na krajinu, jeden nebo dva pohledy kolem hřiště. Tady se hraje fotbal a zatím se pořád nacházejí fotbaloví nadšenci. Ti, co hrají i ti, co chodí fandit.





 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dnes jenom malý trénink. Nebo spíš, blbnutí ve volném čase.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Krásný den!
 
 






Žádné komentáře:

Okomentovat