středa 5. prosince 2012

Kdo zvítězil?

5.12.2012

Počkala jsem pár dní, abych viděla, jaké budou výsledky. Sčítala jsem hlasy a říkala si, jak je nespravedlivé, že je první, druhé a třetí místo, když je tady tolik krásných pohlednic. A protože budou ty vánoce, tak jsem se rozhodla tentokrát hodnotit jinak.

První tři místa ošizena nebudou. To se, holky, nebojte! Hlasy v anketě mluví jasnou řečí a kdo umí počítat, vidí, kdo má nejvíc hlasů, kdo méně a kdo ještě trochu méně.

Gratuluji prvním výherkyním!

Místo klasických diplomků jsem vyrobila jakési variace vašich krásných pohlednic. Můžete si je stáhnout, vytisknout, nebo nechat v archívu na později...

1 místo, Jarmila (33 hlasů)










2.místo, Lucy M. (23 hlasů)



































3. místo, Infinity (20 hlasů)















 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jako další bych chtěla ocenit naše rukodělné šikulky, kterým nepřisuzuji žádné čtvrté, páté nebo šesté místo - jste všechny první!

Obrázky, které nakreslily Lucerna, Shariony, zčásti ilustrovaná pohlednice od Sisi a zajímavá proláž od Satine, u které mě nadchl sám nápad na proláž.
Holky, deset hvězdiček!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dál bych chtěla ocenit obzvláště Otavinku, která poprvé zkusila vložit text do obrazu. Každý jednou začínal a víme, jaký je to pocit, když se nám něco podaří a Otavince přeji další úspěšné krůčky v obrázkování.
Krásný nápad Labandy, vytvořit vánoční přání s miminkem. Ježíškovské téma jako vymalované! Nový život jako nejhezčí dárek.
Krásná pohlednice od Heleny - zajímavá koláž, kočičí čumáček od Liliany von der Heide, sladký šálek od Sinead, ze kterýho cítím vůni skořice a smetany, kouzelné obrázky od VendyW, které by se vážně mohly tisknout jako profi pohlednice, vtipný Sexy pozdrav v provedení Lofn, a další vtipný pozdrav od Yominis. Zaujalo mě zvláštní černo-bílo-barevné provedení od Manon, půvabní andílci od Valin, kteří dýchají pravou vánoční atmosférou, světýlko v tmách od SignoryA, roztomilí panáčci Janinky, kočičí dáreček od Milušky, jedinečný a roztomilý sněhuláčkovský úsměv od Elisis a naprosto originální dáreček v živém balení - Mniška.

Zde bych chtěla dát číslo jedna Sněhuláčkovi od Elisis - jako vánoční pohlednice je to neuvěřitelně kouzelné a milé.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sešlo se vás hodně a báječných pohlednic ještě víc.
A tak bych chtěla poděkovat všem, kdo přispěli svým kouskem. Nezáleží na tom, kolikrát se komu kliklo do ankety, vytvořili jste kousek něčeho, co v obchodech nekoupíte, je to vaše představivost a kus práce a doufám, že jste se u toho aspoň trochu bavili...
Děkuji, jste báječní!

 

Žádné komentáře:

Okomentovat