úterý 4. února 2014

Projekt 365 - 28

Pozor na půjčky. Nejenže si neberte půjčky, ale ani nic nepodepisujte. Nebo skončíte jako jistý pan Falák, který jen podepsal, půjčku si nebral, a má platit už třetímu exekutorovi, přestože prvnímu zaplatil téměř celou částku. (Reportéři ČT). Jak z nuly vyrobit dluh 135 tisíc, to dokážou jen čeští exekutorští čímani. Jak ten dluh ztrojnásobit, to dokážou české čímanské zákony.

28.1. úterý, jaký skvělý den! Svižně švihám do práce, cestou se chci zastavit v drogerii a koupit zob tomu našemu uvřeštěncovi. Cestou blikám nový vohoz na figuríně před Obchůdkem. Tahle modelka má jednu výhodu - nikdy jí nebude zima! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 






29.1. středa - vracím 50 odstínů temnoty. Dočetla jsem! Nevím ale, jestli dám třetí díl, mám toho na čtení dost, půjčených, svých a půjčených. Takže, někdy příště... A dnes si půjčuji nějaké oddechovky. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 30.1. čtvrtek - stavila jsem se u "přestchýně" (tj.bráchovy tchýně) a padl mi do oka parádní červený budík. Hodí se mi do té fotosoutěže u Ká, tak jsem si s dovolením vyfotila několik výcvaků. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

31.1.pátek - dnes smutno a tesklivo. Mám půjčený nejnovější plátek od Akuny, tak studuji nové výrobky. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


1.2. i když venku svítí, ven se mi nechce. Zimu nesnáším. A odpoledne se zatahuje. Takže jen ve znamení klasického praní, v mé báječné nové pračce a zkouším kynutou litou buchtu. Lije se hezky, ale kynutí jí moc nejde. A je tvrdá, krucinál! V čem dělám chybu? (Tip na chybu - pekla jsem ji moc dlouho a pomalu) 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




 

2.2. - venku brutální ledovice, silnice jako sklo. Zkouším vařit Itálii, do soutěže v AK. Povedla se? Ano i ne... četli jste v minulém článku. 3.2. pondělí - ujíždím na nugátové orionce. Ta je tak dobrá! Dobrá, dobrá, dobrá, dobrá. 

 




 

Žádné komentáře:

Okomentovat