pondělí 17. října 2011

Týdeníček 6

17.10.2011

Pondělí - asi jsem přišla o další kočku. Včera se mnou mluvila přestchyně a říkala, že u jejich domu ležel jakýsi kocour, zřejmě sražený autem. Po návratu z kostela (nedělní mše) však kocour byl pryč, zřejmě ho někdo odklidil. Zprvu jsem myslela, že mám doma kočky všechny (kdo se v těch mourkách má vyznat), ale večer jsem přišla na to, že Méďák chybí. Takže počkám pár dní a uvidím... i když něco mi říká, že to byl on.

Úterý - můj blog má dva roky! Obecně už kašlu na narozeniny, ale blog si je zaslouží...
Zhasla mi kamna. Plynová. Dokonce dvakrát...
Zkouším je zapnout potřetí, zatím hoří.
Že by nějaké znamení?
K večeru jsem se stačila zdravě nasrat. Přečetla jsem si nový článek o dalším choromyslném výplodu EU.

Středa - pořizuji další fotky provozovny. Zatím jsem fotila detaily, dnes bych se měla zaměřit na celkový pohled. Udělala jsem pár výcvaků a pak ještě pár detailů pro různé procedurky.
Prší a nepřišla mi polovina lidí.
Nebo jinak, pozitivně:
země dostává vláhu a přišla mi polovina lidí.

Čtvrtek - peru. Venku je chladno, ale trochu hezky.
Před chvílí jsem dopila skvělý zelený sypaný čaj, voňavý jak dálky. K tomu si dala topinku řádně očesnekovanou, s vůní, která přebije všechno.
Přepracovával jsem jednu recenzi, když mi bylo naznačeno, že je nedokonalá.
Asi proto, že byla nedokonalá.
Leč, když jsem skončila kousek po půlnoci, celá upachtěná, měla jsem náhle dobrý pocit, že jsem to zvládla...

Pátek - neplánovaný výlet do Brna.
Po návratu z Brna likvidace několika věcí - dnes je u nás sběr nebezpečného odpadu a podobně. Pár nebezpečných kousků mám, jako třeba slitý olej z friťáků a taky jedno polámané rádio. Byla by tu ještě stará pečicí trouba po mé mamce, ale nějak se s ní zatím nemůžu rozloučit. Hloupá sentimentalita - nebo ryzí praktičnost? Trouba totiž pořád ještě peče.

Sobota - co já vlastně dělala v sobotu?
Aha, už vím. V sobotu byl další sběr odpadu, tentokrát přistavené kontejnery. Dva, protože ten první stačili místní lidi zaplnit už za hodinu.
K tomu další oprava recenzního článku, nevím jestli v tom budu pokračovat, jsem roztržitá jak profesor a dělám fůru chyb, a k opravě recenzního článku jsem se ještě piplala s tématem týdne. Ne jako autorka, ale jako sběratelka dat. TT je totiž poslední dobou řácky zaspamováno, takovým způsobem, že polovinu blogerů odradí prodírat se tím. A já, protože nejraději zpracovávám věci, ze kterých mám absolutní prd bez ořechů, jsem se s tím piplala už od pondělka.

Neděle - vychutnala jsem si pátý díl třetí řady Vampire diaries. Klaus (Niklaus) je opravdu záporný až po špičky svých ostrých zoubků a jízlivé řečičky. Mimoto jsem ráno stihla nákup jednoho pytle brambor, atraktivní cena 4 Kč za kilo - balení 25 kilo. A když už se s těm pytlema tahám, tak odpoledne mi přivezl synovec pár pytlů se dřevem. Zima bude dlouhá...
Dopiplávám přehled TT a vyhazuji na Galerianu. Pastelkový přehled ZDE.
Pouze pro zvědavé...

Méďák nepřišel.


FOTO TÝDNE



Žádné komentáře:

Okomentovat