pondělí 20. ledna 2014

Projekt 365-26

McDonald prý loni utrpěl ztráty, stejně tak byl ve ztrátě prodej instantních potravin. Lidi přestávají jíst instantně, a Babiš koupil pekařství. Ceny eletkřiny konečně klesly (prý). Lady Gaga nepřišla oblečená do masa, ale do zlata. V 15 firmách dojde k propouštění asi 900 lidí a Vitana je na prodej. Cena brambor a sýra naopak stoupla.
 
A na Ukrajině dochází k násilným střetům.

14.1. úterý - pokus o založení ERA účtu na poště. Ale bylo tam moc lidí, takže paní to nachystá a zítra proces dokončíme.
Zde vyfocena zrcadlová odrazoffka u zastávky.


 15.1. středa - dokončení založení ERA účtu na poště.Čtu 50 odstínů temnoty. Musím sebou hodit, knihu už mají rezervovanou další čekatelé. Čtu spíš z principu, to fakt není nic moc. Šukání, pak nějaká akce, šukání, zase nějaká akce a tak to jde pořád dokola. Dá se říct, že 70% příběhu je o šukání, zbytek se něco děje.

Proč to vlastně čtu? Já ani nevím. Protože to musím vrátit a nerada vracím knížky nedočtené. Zvláště tak populární jako tato.

Ale pěknej obal, to zas jo.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16.1. čtvrtek - Brno. Zrušení T-mobilu, cesta na Sodexxo, nakoupení spešu granulek pro Sametku a akvarelové čtvrtky ve výtvarných potřebách. Vše završeno knihou Báječné nakupování před svatbou. Ne, nebudu se vdávat.
NA fotce Zvonařka, tedy autobusové nádraží.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plesová sezóna chce svoje. Tedy krásné šatičky i botičky! (Botičky jinde...)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
17.1. pátek - jsem zděšena. To už je sedmnáctého?

Foto mimořádně upraveno v Picasa


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
18.1. sobota - babosed s kamoškama. Ještě přizvána bývalá kolegyně a kamarádka, se kterou jsme pracovaly na poště. Je to už hodně dlouho, ale ta holka se snad nezměnila. I smysl pro humor si udržela! Prohlížím si nové přírůstky v domácí foto galerii a obdivuji novou knihu, sestavenou z řady emailů, vlastoručně psaných a popisujících strasti a slasti chovatelky divé zvěře, nebo spíš, vlčáka a nově přibyvší kočičky, zvané Melicharová.
Zde obdivuji vánoční výzdobu na okně. (Ve skutečnosti nebyla tak potemnělá. Jenže fotit proti světlu se nevyplácí.)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19.1. neděle - relaxuju a peču pstruhy s bramborami. Jak chcete připravit pstruha? Myslím, že v jednoduchosti je krása - takže sůl a pepř, nebo sůl a paprika, nebo jenom sůl a případně citron. A samozřejmě kousek másla...
Sametka znovu naložen do (láku) uhláku. Fakt se tam sruloval sám!

(Pro jistotu jsem tam vecpala nějaké letáky, aby nebyl špinavej jak prase. Čuník.)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
20.1. pondělí - zase do práce. Nesnáším pondělky! Navíc, když prší, a dnes cedí od rána bílého. Vlastně, šedého.
Cestou jsem se stavila v tom novém pekařství a koupila si tři croisanty. Krásně to tam vonělo chlebem a pečivem a koláčky.



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Citát týdne:
 
Když pocítíš vlastní velikost, rychle pohlédni na mapu, jestli nejsi na hostině trpaslíků.
 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat