čtvrtek 24. listopadu 2011

Týdeníček 7

24.11.2011

Neuvěřitelné, jak ten čas letí.

Zparchantělej, rychlej, nedá se zastavit.

Pondělí - dnes volno a docela se mi hodí. Po tom včerejším tahání pytlů se dřevem mám nějaké namožené ruce.
Takže návštěva knihovny, po dlouhé době. Půjčeny dvě detektivky, kde hlavní roli hraje kočka, Šance od Denkera, také z nostalgie 4 díly ze série Paměti lékařovy: Pád Bastily a Hraběnka de Charny - předchozí díly bohužel už nebyly k mání. Kdysi jsem to přečetla celé, jsem zvědava, jak se mi to bude líbit dnes.

Úterý - uteklo ani nevím jak.Začala jsem sondovat Druhý svět, tedy ne že bych duchařila, ale probírám se články na TT. Taky čtu - čtvrtý díl sametové tetralogie od Jude Deveraux. Pouze odpočinkové čtení, historická romance, vášeň a erotika. Zkrátka, království divočiny.

Středa - bože, nemám co psát. Nic zajímavého se neděje. Žádný skok pod vlak (v Rajhradě poslední 4 roky byly asi 4 sebevraždy skokem pod vlak). Žádný požár, půdový přespavač potulující se po naší dědině policií vyhoštěn a venku je krásně, navzdory předpovědím počasí.
Žádná výhra ve sportce (moje vina, nekoupila jsem si ani los).

Čtvrtek - nezapomenout na popelnici! Dnes vývoz!
Nepřišel Mazlík.

Pátek - malý svátek. Konečně jsem odeslala nabídky. Jsem zvědava na výsledky.
Přišel Mazlík. Jsem ráda, další kočku bych nerada postrádala. I když je mi jasné, že nebudou věčně...
Jdu koukat na Malý krámek hrůz, je to sranda. Viděli jste Malý krámek hrůz? Držkatou masožravou květinu Audrey? Tak to jste o něco přišli...

Sobota - nákup granulí pro kočky. Další nákup granulí pro kočky.Ty příšery žerou jak zjednaný, jako by měl nastat konec světa, jako by měla být tuhá zima. (Bod dva je pravděpodobný).
Koukám na Dopisy pro Julii, celkem pěkný romantický film, a váhám, co mám číst. Mám rozečtenou Imagiku, do které se nemůžu ponořit, nachystanou Angeologii, Rozhovory s útěkem od Basikové a otevřela jsem Tretie oko, tedy Třetí oko od Kinga. Ještě jsem vytáhla Kočku, která rozmlouvala s krocany, ale zatraceně, nemůžu číst pět knížek současně!
Myslím, že raději půjdu vyrýt jiřiny, dřív než mi zmrznou.
Na oběd jsem spáchala několik bramboráčků, už jsem je dlouho nejedla, nemám totiž moc ráda smažené jídlo. Ale na bramboráky jsem dostala chuť. Dělám je opravdu bramborové, bez mléka a bez mouky. Jen vajíčko, sůl, česnek, majoránku, a strouhané brambory, samozřejmě...
Trochu mouky jsem přidala až do poslední várky, kdy už brambory pustily vodu.
Mňam!

Neděle - v noci jsem slyšela prapodivné zvuky. A od čeho to bylo? Bublina okusovala krabici. Nejen okusovala, ale trhala ji svými zoubky. Tak nevím... je praštěná? Nebo měla hlad? Dostala pohlavek a maso z konzervy. Na pohlavek utekla, na maso se vrátila...
Pracuji na dárku pro Lucernu. Ale jestli se mi to nepovede... tak udělám něco jiného.
Sleduji Terapii, na HBO. Ten seriál mě příjemně překvapil, viděla jsem náhodně jeden díl a není to vůbec špatný...

A Méďák se nevrátil. Myslím, že už se ani nevrátí.

FOTO TÝDNE
foto kočky v košíku 


 

Žádné komentáře:

Okomentovat