úterý 11. května 2010

V pohybu dnes, závěr...

11.5.2010

A po dlouhém čekání jsem se vnořila do ordinace na očním a vynořila se o něco později s ujištěním, že oko se zlepšuje, sice nemile pomaleji než bylo očekáváno, ale jistě.
Takže, posílena na duši, zakoupila jsem v místním automatu jedno bílé kafčo za 8 ká čé a skákla si na návštěvu za kamarádkou, která náhodou bydlí nedaleko od těch mých doktorů... naštěstí byla doma, takže jsme mírně splkly,probraly známé i neznámé, dostala jsem zapůjčeno několik dílů Upírských deníků a jednu Madame Oktu a s tímto nákladem jsem se odsoumařila postupně do práce, která mě čekala a neminula...

Ale z výstupu do pátého patra, kde kamarádka bydlí (bez výtahu, prosím!) jsem na odpočívadech mezi třetím až pátým patře ulovila pár dalších fotek.
Pohled na místní dvorek, nebo něco takového...
Docela slušný výhled!

Pohled z odpočivadla mezi 3. a 4. patrem




















































Pohled z odpočivadla mezi 4. a 5. patrem

 

2 komentáře:

  1. Docela slušný výhled, souhlasím.
    Zrovna včera jsem hledala ve své historii fotku k novému článku a maličko jsem se zahrabala ve své blogové historii, vůbec není špatný si zavzpomínat, vůbec.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Normálně bych do historie nebrousila, tak jako asi každý z nás, ale tohle je fakt příležitost, zavzpomínat si. Navíc tahle kamarádka, ke které jsem tenkrát funěla do schodů do pátého patra (stará zástavba,v Brně), dnes už není. Zemřela na podzim v roce 2011, takže tohle je opravdu nostalgická vzpomínka.

      Vymazat